Jak připravit úspěšnou mediální komunikaci a PR – postupy, praktické příklady a cvičení

UZAVŘENO

Lektor:

MgA. Martin Ayrer

Komunikační odborník s bohatými zkušenostmi se školením a koučinkem top manažerů v komunikačních dovednostech. Dlouhodobě se specializuje na specifika mediální, marketingové i PR komunikace. Vystudoval Literární akademii Josefa Škvoreckého, obor Mediální komunikace a Tvůrčí psaní. Působil jako redaktor veřejnoprávní tiskové agentury ČTK a nejsilnější české komerční televize TV Nova. Reklamní kampaně plánoval v mediální agentuře PHD. Pracoval v politickém marketingu a PR na pozicích tiskového mluvčího politické strany, tiskového mluvčího Ministerstva pro místní rozvoj ČR a vedoucího komunikace a tiskového mluvčího Vlády ČR. Na Univerzitě Karlově vedl Oddělení marketingu UK a působil v oblasti strategické komunikace univerzity. V současnosti vyučuje na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy dva předměty, Strategickou komunikaci a Mediální trénink.

 

V současné době pracuje v AMI Communications na pozici Senior Consultant, věnuje se komunikačních kurzům, mediálním školením a mediálním tréninkům. Je členem profesních organizací PR Klub a APRA.

Popis:

Být správně vidět a slyšet je základem úspěchu Vaší společnosti. Ty nejlepší výsledky zajistí jen ta nejlepší forma komunikace, ať už jde o novináře, partnery či zákazníky.

 

V semináři se seznámíte s aktuálními trendy a postupy z oblasti komunikačních dovedností, nástrojů PR a mediální komunikace, které jsou efektivní i v době krizových situací.

 

Za pomoci praktických příkladů a cvičení se naučíte, jak lépe a účinněji prosazovat Vaše sdělení do médií, jak úspěšněji komunikovat s novináři, jak připravit tu nejlepší tiskovou zprávu a jak správně zorganizovat tiskovou konferenci, brífink či komunikační událost tak, aby byla vidět a slyšet.

Harmonogram:

9:00–15:00

Konkrétní časový harmonogram Vám bude sdělen na místě.

Místo konání:

Kategorie:

Měkké dovednosti, Informatika

Pořadatel:

Aliaves s.r.o., Vyšehradská 320, 12800 Praha 2, IČ: 04636902, DIČ: CZ04636902

 Termín:

30.09.2020
ON-LINE

Začátek: 30.09.2020 09:00 (st)

Délka výuky: 6 hodin

Místo konání: ON-LINE

Cena za osobu: 2 620 Kč bez DPH

Var. symbol: 2030200054

Uzávěrka: 29.09.2020

Bližší informace a přihlášky:    +420 222 511 152     prihlaska@aliaves.cz