Prezentační dovednosti – rétorika, řeč těla, umění vystupovat na veřejnosti

UZAVŘENO

Lektor:

MgA. Martin Ayrer

Komunikační odborník s bohatými zkušenostmi se školením a koučinkem top manažerů v komunikačních dovednostech. Dlouhodobě se specializuje na specifika mediální, marketingové i PR komunikace. Vystudoval Literární akademii Josefa Škvoreckého, obor Mediální komunikace a Tvůrčí psaní. Působil jako redaktor veřejnoprávní tiskové agentury ČTK a nejsilnější české komerční televize TV Nova. Reklamní kampaně plánoval v mediální agentuře PHD. Pracoval v politickém marketingu a PR na pozicích tiskového mluvčího politické strany, tiskového mluvčího Ministerstva pro místní rozvoj ČR a vedoucího komunikace a tiskového mluvčího Vlády ČR. Na Univerzitě Karlově vedl Oddělení marketingu UK a působil v oblasti strategické komunikace univerzity. V současnosti vyučuje na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy dva předměty, Strategickou komunikaci a Mediální trénink.

 

V současné době pracuje v AMI Communications na pozici Senior Consultant, věnuje se komunikačních kurzům, mediálním školením a mediálním tréninkům. Je členem profesních organizací PR Klub a APRA.

Popis:

Jak zlepšit své prezentační dovednosti a vystupování na veřejnosti? Jak se zbavit trémy? A jak si připravit působivou prezentaci? To vše a mnoho dalšího si projdeme v kurzu, který vás mimo jiné seznámí s tím, jak lépe zvládat svoji řeč těla, rétoriku i argumentaci.

Úspěšná prezentace před kolegy, nadřízenými či veřejností je důležitou součástí vašeho pracovního úspěchu. Jak ale pracovat s trémou? Jak si připravit dobrou prezentaci, která publikum zaujme a neodradí? Jak správně používat svůj hlas, aby vám všichni rozuměli? Umíte ovládat řeč těla? Která gesta Vám pomohou publikum přesvědčit a kterým je lepší se vyhnout? To vše si procvičíme v kurzu, který zlepší vaše prezentační a komunikační dovednosti a posílí vaši sebejistotu při mluveném projevu.

Cíl semináře

Absolventi kurzu se seznámí s tím, jak zlepšit své vystupování na veřejnosti. Projdeme si potupy, jak se zbavit trémy, jak připravit působivou prezentaci, jak ovládnout řeč těla, zlepšit rétoriku a také argumentaci. Pomocí praktických příkladů se účastníci seznámí s konkrétními postupy, jak lépe pracovat s dechem i vlastním tělem při vystupování před lidmi.

Obsah semináře

  • Jak funguje komunikace, jak dosahovat komunikačního souladu
  • Řeč těla a jak ji mít pod kontrolou
  • Rétorika a argumentace
  • Jak se připravit na vystupování na veřejnosti, jak pracovat s trémou
  • Jak si připravit působivou prezentaci, která zaujme

Harmonogram:

9:00 – 15:00 hod.

Místo konání:

PRAHA - místo konání bude upřesněno po uzávěrce přihlášek

Kategorie:

OstatníMěkké dovednosti, Informatika

Pořadatel:

Aliaves s.r.o., Vyšehradská 320, 12800 Praha 2, IČ: 04636902, DIČ: CZ04636902

 Termín:

12.06.2024
Praha

Začátek: 12.06.2024 09:00 (st)

Délka výuky: 6 hodin

Místo konání: Praha

Cena za osobu: 3 490 Kč bez DPH

Var. symbol: 2430200007

Uzávěrka: 05.06.2024

 Další termíny:

19.09.2024
Praha
13.12.2024
Praha
Bližší informace a přihlášky:    +420 222 511 152     prihlaska@aliaves.cz