A-GDPR - Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví, 2+1 zdarma!

termínmístolektorcena
26.10. | 10:00Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích, Vyšehradská 320/49, Praha 2JUDr. Eva Janečková
3590 CZK
bez DPH
šipka

více informací
Číslo akreditovaného kurzu:Akreditováno MV AK/PV-196/2010
Variabilní symbol (číslo kurzu):1740200249
Termín:od 26.10.2017 10:00 do 26.10.2017 14:00
Místo:Benediktinské opatství Panny Marie a sv. Jeronýma v Emauzích, Vyšehradská 320/49, Praha 2
Popis:

Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům.

 

Obsah:

 

- porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679)

- upozornění na nejdůležitější změny

- pověřenec pro ochranu osobních údajů

- zpracování osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci

- nakládání se zdravotnickou dokumentací

- kamery ve zdravotnických zařízeních

 

 

Při přihlášení dvou posluchačů z jedné instituce má třetí posluchač účast zdarma! Akce platí pro přihlášky přijaté od 5.10.2017.

 

Lektoři:JUDr. Eva Janečková - pracovala na Úřadu pro ochranu osobních údajů a na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.
Program:

9:30 - 10:00 prezence účastníků
10:00 – 12:00 přednáška
12:00 – 12:15 přestávka
12:15 – 14:00 přednáška

Forma výuky:Prezenční
Uzávěrka:19.10.2017
Kontakt:

e-mail: prihlaska@aliaves.cz
tel: + 420 222 511 152

Cena:3590 CZK bez DPHšipka